Detailne kirjeldus
Kokanuga MAC AB-60 on Original seeria mitmeotstarbeline kööginuga.
MAC asutaja Tasuo Kobayashi, loominguline visionäär, tuli aastaid tagasi oma kogemuste põhjal kokana välja idee luua turvaline ja praktiline kööginuga. Olles töötanud Ameerikas restoranis peakokana teadis jaapanlane väga hästi, mis on selles ametis oluline ja vajalik. Ning nii sündis aja jooksul ainulaadselt originaalne ORIGINAL noasari. Nende ainulaadne disain koos patenteeritud ümardatud turvaservaga ja funktsionaalne auk noa vertikaalseks hoidmiseks on selle seeria tunnusmärk. Noa õhuke (1,5-2mm) ja painduv tera lõikab sujuvalt läbi toidu seda lõhkumata ja olles äärmiselt kerge ei väsita ta teie kätt ja rannet.
- Parim käsitöö kvaliteet – Kokanuga MAC Original on kaunilt kujundatud eluaegse Micarta käepidemega. Mugav käepide ja täiuslik tasakaal muudavad isegi pikad töötunnid selle noaga meeldivaks. Tänu selle äärmiselt praktilise noa teravusele säästate palju aega ja energiat muudeks töödeks köögis. Tera lõikeserv on teritatud žilett-teravaks. Tänu selle äärmiselt praktilise noa teravusele säästate palju aega ja energiat muudeks töödeks köögis. Algse teravuse säilitamiseks tõmmake noa teraserva lihtsalt üle portselanist alustaldriku või taldriku põhjaserva.
- Funktsionaalne – See nuga sobib suurepäraselt erinevate lihaliikide fileerimiseks, samuti köögiviljade viilutamiseks, vorstide lõikamiseks ja liha tükeldamiseks.
- Turvalisuse huvides on tera ots ümardatud, mis aitab kokal vältida enda või teiste vigastamist. Lisaks on terasse tehtud praktiline auk noa riputamiseks, nii et seda saab hoida nähtavas ja kergesti kättesaadavas kohas.
- Hügieeniline: Noa tera otsas olev riputusauk võimaldab noa riputada kiiireks täielikuks kuivamiseks.
- Tera kõvadus: Rockwelli kõvadustestil varieerub MAC Original noatera kõvadus 56-59. (56 – tera tipus, 59 – tera keskel, 58,4 – tera kanna ehk käepidemega ühinemiskohal)
Soovitame MAC nuge puhastada kohe peale kasutamist. MAC kokanuga peske alati käsitsi ehk kindlasti mitte nõudepesumasinas ning kuivatage peale pesu. Ärge lõigake luid ega külmutatud esemeid. Nuga soovitame kindlasti teritada terituskivil ning poleerida võib teda ka MACi terituspulgaga. Kui teil ei ole võimalust ega oskust teritada terituskivil, siis soovitame seda lasta teha professionaalil. Kui te seda teete, on teil hea nuga aastaid.