Lava ovaalne malmpott 28cm 5,9L punane
139,95 €
Detailne kirjeldus
Kvaliteetne Lava kaanega ovaalne malmpott 28cm pikkusega 5,9L mahuga sobib kõikidele pliiditüüpidele ja ahju. Tugeva 5mm paksuse põhjaga kannatab kõrget kuumust.
Poti ja kaane väliskülg on punase emailkattega. Sisemine külg on musta värvi ja kaetud värvitu emailikihiga.
Potiga soovitame kasutada puidust või plastist tõstevahendeid. Toode on masinpestav.
Kasutamissoovitused videos:
Soovitused enne esimest kasutamist (videos):
Soovitused puhastamiseks (videos):
Miks Lava malmnõude kasutamisel saab parima maitse?
Malmist valmistatud nõudega tuleb toidu valmistamisel parim maite kui ühestki teisest materjalist valmistatud tootega. LAVA emailitud malmist potid ja pannide 5 mm paksune põhi on valmistatud nii, et kogu pinnal on võrdne kuumutustemperatuur, mis säilitab kõik toidu toitainete head küljed, et luua kulinaarseid roogasid, mida saate serveerida.
MIKS EMAILEERITUD MALM?
Kuigi traditsioonilised malmist keedunõud on endiselt iga kaubandusköögi oluline osa, eelistab enamik kokkasid emailitud lahendust. Emailitud malmist keedunõud on vastupidavamad, ohutumad ja kergemini puhastatavad. See ei roosteta ja on mittenakkuv. LAVA kõrgekvaliteediline vedeldatud emailiga kaetud malmist keedunõudevalik ei vaja sissetöötamist, samas kui traditsioonilisi malmist keedunõusid tuleb enne esmast toiduvalmistamist sisse töötada.
Praktiline LAVA
LAVA valmistab kõik toidud hõlpsasti ja ainulaadse maitsega, kõike, alates suppidest kuni praadideni, kookide ja leivani. Pliidil, ahjus või kui soovite otse tulel, LAVA malmpott sobib kõigi toiduvalmistamise viiside jaoks. Kuna soojus levib ühtlaselt, siis toidud nagu hautised, pajaroad ja oliiviõliga
valmistatud toidud, mis nõuavad pikka küpsetamist madalal kuumusel, tulevad suurepärase tulemusega. Malmil küpsetatud liha maitseb nagu barbeque ja köögiviljad on nagu hõõgunud söed.
BARBEQUE stiilis toiduvalmistamine
Oluline osa selle juures on pottide, pannide ja küpsetusrestide õige kuumutamistemperatuur. Selles osas on malm üsna ainulaadne ja barbeque stiilis grillitud liha maitseb selles alati rohkem kui teistüüpi küpsetusvahendites.
Ei nakku aga pruunistab!
Kõrge kuumus küpsetusnõu pinnal pruunistab liha pinna efektiivselt. See säilitab nõnda toidu maitse, mahlad ja kõik toiteväärtused, sest pruunistades tekkiv kuiv ja kõva koorik ei lase neil lihast väljuda. Seega kuiga liha esmalt nakkub küpsetusnõu pinnale, siis mõne minuti pärast ta laseb lahti, kui niiskus on liha pinnalt kadunud.